Alutech rolluiken

Alutech is een leverancier van rolluik systemen en is gevestigd in 6 landen in Europa. Alutech levert wereldwijd aan 65 landen aluminium profielen, rolluik en zonwering onderdelen.
De rolluiken van Alutech zijn resistent tegen corrosie en bestand tegen onze Nederlandse weersinvloeden. Ze zijn sterk en betrouwbaar. Alutech biedt u een ruim assortiment rolluiken met wel 22 standaard lamelkleuren!

Alutech AR39

Deze lamel met een dikte van 8,5mm past tot een hoogte van 1600mm in een bovenbak van 137mm! Het pantser heeft een gewicht van 2,8kg per vierkante meter. Dit rolluik is uitvoerbaar tot een maximale oppervlakte van 6m². Met name geschikt voor kleine raampartijen.

Alutech AR41

Deze lamel heeft een dikte van 8,5mm en het pantser heeft een gewicht van 2,8mm. Dit is een rolluik met een goede prijs/ kwaliteit verhouding en met name geschikt voor raampartijen tot 8,6m².

Alutech AR40

Deze lamel heeft een dikte van 9mm en het pantser heeft een gewicht van 3,4mm. Dit rolluik is zeer geschikt voor grote raampartijen of op bijvoorbeeld een dakkapel vanwege de windbelasting.

De Alutech AR40 is de meest verkochte uitvoering. Uiteraard is het assortiment uitgebreider dan bovenstaande selectie. Wij geven u graag een passend advies voor uw woning.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

Lamel AR41
Lamel AR41
Lamel AR40
Lamel AR40
lamel AR39
Lamel AR39