PWS rolluiken

PWS is een leverancier van rolluik systemen en is gevestigd in Nederland. Een snelgroeiende leverancier en gespecialiseerd in het leveren van opbouw en inbouw rolluiken, het bedrijf wordt erg gewaardeerd op de Nederlandse markt door de hoge kwaliteit.
De rolluiken die het bedrijf levert, zijn gemaakt van sterk, niet corrosief materiaal. Dat zorgt ervoor dat de rolluiken bestand zijn tegen onze Nederlandse weersinvloeden. PWS biedt je een ruim assortiment rolluiken met meer dan 20 basis kleuren en unieke houtnerf print.

PWS maakt gebruik van onderdelen van het bedrijf ALUPROF.                                                        ALUPROF is een Poolse fabrikant, dat wereldwijd hoogwaardig aluminium levert. Bovendien is ALUPROF de eerste fabrikant die een RC3 gecertificeerd anti-inbraak systeem biedt. Zo ben je er zeker van dat je huis veilig is als jij op vakantie bent!

Aluprof PA39

Deze lamel met een dikte van 8,5mm past tot een hoogte van 1600mm in een bovenbak van 137mm! Het pantser heeft een gewicht van 2,8kg per vierkante meter. Dit rolluik is uitvoerbaar tot een maximale oppervlakte van 6m². Met name geschikt voor kleine raampartijen.

Dankzij het vulschuim bieden de rolluiken een goede warmte- en geluidsisolatie. De rolluiken kenmerken zich door een bijzonder goede kleurvastheid en hoge weerstand tegen krassen.

Wat wij ook belangrijk vinden, is dat de ALUPROF rolluiken milieuvriendelijk geproduceerd worden. Het vulschuim is CFK-vrij gemaakt. CFK is een schadelijke stof die de ozonlaag aantast. De lak die gebruikt wordt bij de productie is cadmium-vrij.

Aluprof PA40

Deze lamel heeft een dikte van 9mm en het pantser heeft een gewicht van 3,4mm. Dit rolluik is zeer geschikt voor grote raampartijen of op bijvoorbeeld een dakkapel vanwege de windbelasting.

De Aluprof PA40 is de meest verkochte uitvoering doordat die erg stabiel is, bovendien kun je kiezen tussen een manuele aandrijving, veeraandrijving of een elektrische aandrijving. Wil je weten welke aandrijving je het beste kunt kiezen? Wij helpen je graag!

Uiteraard is het assortiment uitgebreider dan bovenstaande selectie. Wij geven u graag een passend advies voor uw woning.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!