Buitenleven

De producten uit ons Buitenleven assortiment zijn ze van toegevoegde waarde om uw tuin sfeervol in te richten. Door gebruik te maken van materialen zoals hardhout en aluminium zijn de producten geschikt voor zowel binnen als buiten en heeft het weinig onderhoud nodig. Ons buitenleven assortiment bestaat uit fraaie en duurzame aluminium schuttingdelen en hardhouten meubelen.

Grillo schuttingdelen

Te gebruiken als schutting of als zij- of achterwand in elke (vrijstaande) terrasoverkapping. De Grillo schuttingdelen zijn ook te gebruiken als borstwering onder een polycarbonaat zijwand. Deze delen zijn stapelbaar en kunnen voor een fraaie afwerking worden voorzien van klikprofielen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het verfraaien van een vijverrand, bloembak of als decoratieve afscheiding in je tuin.

Hardhouten meubelen

Haal de natuur in huis met een hardhouten meubel. Met een hardhouten meubel ben je gegarandeerd van jaren plezier, zowel binnen als buiten. Tevens is het de Eye catcher in je tuin of woning. Onze hardhouten meubelen zijn gemaakt van de Raintree en zijn standaard geschuurd en onbehandeld. U kan de meubel dus nog naar eigen wens behandelen met een olie, lak of beits. Ons assortiment bestaat uit boomstamtafels, banken, bijzettafels, krukjes en boomworteltafels.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

Hardhout bankje
Hardhouten meubelen
Grillo schuttingdelen
Grillo schuttingdelen