Gordijnen speciaal voor jou gemaakt!

Schuurmans Buitenleven heeft bewust gekozen voor het merk A House of Happiness. Deze gordijnencollectie wordt geproduceerd door Vriesco International Fabrics B.V. Een Nederlands bedrijf met meer dan 65 jaar ervaring en vakmanschap op het gebied van op maat geleverde gordijnen. Een decoratiespecialist met eigen atelier, online bestelmodule en een uitgebreide stoffencollectie uit voorraad leverbaar. Echt vakmanschap!

Duurzaam

AHOH duurzaam vakmanschap

Naast vakmanschap is ook de visie van A House of Happiness erg belangrijk voor Schuurmans Buitenleven. Tijdens het productieproces wordt milieubewust gewerkt. Zo wordt gebruik gemaakt van gerecycled polyester uit oude plastic flessen en van snijafval uit de t-shirt industrie. Kortom, niet zomaar iets weggooien maar hergebruiken. Bovendien leveren wij de gordijnen altijd in herbruikbare hoezen die vervaardigd zijn uit gerecycled materiaal.

De collectie

A House of Happiness gordijncollectie bestaat uit vitrage, inbetweens, vouwgordijnen, transparante en verduisterende gordijnen  waar je echt blij van wordt! Deze collectie kenmerkt zich door de vele kleuren, dessins en prints. Met meer dan 300 verschillende stoffen is het een toegevoegde waarde voor uw huis, van natuurlijk en neutraal tot gekleurd met bonte prints. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende plooimethodes en aanvullende opties zoals voering of Happy lock. Uiteraard speelt ook de functie die raamdecoratie moet hebben, een rol bij het maken van de juiste keuze. Dient het gordijn voor privacy, verduistering, isolatie of is het puur de decoratie.

Ieder interieur zijn eigen stijl

De collectie van A House of Happiness bestaat uit zes verschillende stijlen. Elke stijl met zijn eigen sfeer, uitstraling en bijzondere elementen.

ByTzum
ByTzum
Artende
Artende
Homers
Homers
Secc
Secc
Trevor & York
Trevor & York
Recycle & Upgrade
Recycle & Upgrade

Tip! Kom voor een gordijnadvies op maat naar onze showroom. Neem foto’s mee van je interieur en de ramen zodat we je nog beter kunnen adviseren. Ook kleurstalen van de muur en vloer zijn erg handig om mee te nemen wanneer deze beschikbaar zijn.