Heroal rolluiken

Heroal behoort tot de Europese top van leveranciers van rolluiken. Door gebruik te maken van hoogwaardige aluminium grondstoffen en het bieden van een compleet productassortiment zet Heroal een kwaliteit rolluik op de markt. Dit rolluik staat garant voor een lange levensduur!

Heroal RS37

Deze lamel met een dikte van 8mm past tot een hoogte van 1300mm in een bovenbak van 137mm! Het pantser heeft een gewicht van 3,5kg per vierkante meter. Dit rolluik is uitvoerbaar tot een maximale oppervlakte van 6,2m². Met name geschikt voor kleine raampartijen.

Heroal RS41

Deze lamel heeft een dikte van 8,5mm en het pantser heeft een gewicht van 4,5kg per m². Dit is een rolluik met een goede prijs/ kwaliteit verhouding en met name geschikt voor raampartijen tot 7m².

Heroal RS38

Deze lamel heeft een dikte van 9mm en het pantser heeft een gewicht van 4,5 kg per m². Dit rolluik is zeer geschikt voor grote raampartijen tot een maximum breedte van 3700mm of hoogte van 3800mm. Uitvoerbaar tot een maximale oppervlakte van 8m².

Bovenstaande rolluiken zijn de meest verkochte uitvoeringen. Uiteraard is het assortiment uitgebreider dan bovenstaande selectie. Wij geven u graag een passend advies voor uw woning.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

Heroal rolluiken
Modellen bovenbak
Heroal lamellen
Ruime keus in lameldikte
Heroal kleuren
Standaardkleuren Heroal