Hordeur

Op zoek naar een duurzame, gebruiksvriendelijke en eenvoudig bedienbare hordeur? Wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing. Wij leveren hordeuren van het merk Unilux. Deze Nederlandse fabrikant staat garant voor een goede kwaliteit, snelle levertijd, goede service en maar liefst 5 jaar garantie!

Rolhordeur basic

Deze rolhordeur is geschikt voor een draaideur en schuifpui en monteren wij doorgaans op het kozijn. Door de smalle cassette van 38mm valt de rolhordeur nauwelijks op en zit het gaas in gesloten toestand netjes opgeborgen. Mocht u onverhoopt tegen het gaas aanlopen dan is het openen en het sluiten van de rolhordeur voldoende om het gaas weer terug in de geleider te krijgen. Voor brede deuren en schuifpuien is er ook een dubbele rolhordeur leverbaar.

Vaste hordeur

Een luxe en solide vaste hordeur die staat als een huis! Door de dikke profielen en de inwendige verbindingen is deze vaste hordeur zeer solide en duurzaam. De vast hordeur kan u uitbreiden met een schopplaat waardoor kinderhandjes, honden of katten het horgaas niet kunnen beschadigen. Ideaal!

Plissé hordeur

De plissé hordeur noemen we niet voor niets de plisséfit. Dit nieuwe model plissé hordeur van Unilux wordt geheel op maat voor u gemaakt en door zijn fraai en strak design sluit deze perfect aan op uw kozijn. De lage ondergeleider van slecht 3mm is geen obstakel waar u over kan struikelen.

De plisséfit is zonder extra hulpstukken op of in de dag te plaatsen en leverbaar in vijf standaard RAL kleuren. Ook kan de plisséfit  tegen een meerprijs in iedere RAL kleur voor u worden gemaakt. De plisséfit is leverbaar met een maximale breedte van 1800mm en hoogte van 2900mm. Voor dubbele tuindeuren en brede schuifpuien is er een dubbele plisséfit leverbaar met boven- en ondergeleider uit een geheel!

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

Unilux dubbele rolhordeur basic
Rolhordeur basic
Unilux vaste hordeur
Luxe vaste hordeur
Unilux Plissefit
Plissefit plissé hordeur

ga(‘create’, ‘UA-54444653-2’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);