Horizontale Jaloezieën

Of je nu een industrieel, neutraal of warm interieur hebt, met horizontale jaloezieën kun je elke sfeer neerzetten die je maar wilt. De kracht van een horizontale jaloezie is dat deze strak en sfeervol tegelijk is. Bovendien is het een bijzonder praktisch product: in één handomdraai doseer je het zonlicht in je woning. Een jaloezie is allang niet meer een zonweringsproduct en door de diverse materialen zijn er zoals vermeld veel verschillende stijlen mogelijk.

 

AluminiAluminium jaloezieum jaloezieën

De aluminium jaloezie of zoals deze in de volksmond “luxaflex” word genoemd is wel het bekendste en oudste variant op de jaloezieën welke veel gezien wordt in badkamers, overheidsgebouwen en projectmatig gebruik. Deze zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar in vele kleuren maar ook in variatie. Zo is de aluminium jaloezie prachtig af te werken met een mooie houten koof en houten onderlat waardoor je een hele andere uitstraling creëert dan de originele jaloezie. Het standaard jaloezie is ook verkrijgbaar met ladderband waardoor je de jaloezie net ietwat aankleed.

 

Houten jaloezieënbasswood struktuur

Horizontale Jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout verschillende varianten hout. Zoals je misschien wel al eerder gelezen hebt staan wij voor duurzaamheid. Indien mogelijk denken wij dan ook aan onze natuur en omgeving. Onze houtsoorten zijn dan ook allemaal FSC gecertificeerd zodat het zo verantwoordelijk mogelijk hout kan worden gekapt. Hiervoor geld dan ook per gekapte boom een terugplaatsing van een nieuwe boom. Afhankelijk van de materiaalkeuze, kunt u ook kiezen voor verschillende lamelbreedtes. Een smalle lamel straalt elegantie uit, terwijl een dikkere lamel stoerder en robuuster is. En voor een extra persoonlijk tintje is er ook nog een grote keuze aan lamelkleuren en 25mm of 38mm ladderband. Benieuwd naar alle kleuren en mogelijkheden? bezoek eens onze showroom en bewonder het prachtige assortiment!

Bamboo jaloezieën

De bamboo jaloezie is een wat nieuwere variant en ook steeds meer gezien in de betere speciaalzaken. Waarom? Ten eerste omdat dit product vele malen duurzamer geproduceert kan worden. Veel bebossing in gebieden zoals in zuid Amerika hierdoor bespaart worden. Hoe ontstaat dan zo’n prachtige lamel die de uitstraling heeft van een houten lamel? Dat is simpel, men plant bamboo gras planten. Daar dit enorm snel groeit ontstaat er vele male meer hout dan wanneer er een nieuwe boom geplaatst word welke 15 – 20 jaar dient te groeien.  Wat het grote voordeel is aan bamboo jaloezieen is dat het op vele grotere breedte te maken is en hierdoor in tegenstelling tot een houten lamel ook   grote ramen kan bekleden. Met de prachtige kleuren en opties is ook dit artikel eindeloos te combineren en passend in vele interieurs.

Foam / Vinyl jaloezieënFoam jaloezie

Vele van ons hebben wellicht een jaloezie in de badkamer gezien of gehad. Vaak is dit aluminium omdat hout en bamboo niet het beste product is om in een vochtige ruimte te hebben hangen. Maar wat als je het complete plaatje wil en je ook in je badkamer de uitstraling wil van een houten jaloezie. Daar is nu de oplossing voor namelijk een Foam/Vinyl jaloezie dit kunstof is geschikt in vochtige ruimtes daarnaast heeft het een leuke extra dat het een voordelige variant is op het hout en bamboo maar de uitstraling wel degelijk kan evenaren. Zo hebben wij prachtige gladde lamellen maar ook lamellen welke een hout reliëf heeft. Nieuwsgierig geworden kom eens bij ons langs en ontvang hier een staal van, je zult versteld staan!

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

 

Bewaren

Bewaren