Bijsterhuizen 1102G34 | 6546 AS Nijmegen

Telefonisch bereikbaar: maandag tot vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

Insectenwering

HOME / insectenwering

Insectenwering

Met ons uitgebreide assortiment horren houdt u de insecten buiten en laat u frisse lucht binnen. Er is voor iedere situatie wel een passende oplossing. Wij leveren en monteren horren van het merk Unilux. Zij staan al jaren bekend om betrouwbaarheid, goede service en snelle levering.

De nieuwe Plissé hordeuren van Unilux zijn populair door hun bedieningsgemak en de mooie afwerking. Ook voor draai/ kiepramen zijn er inklemhorren leverbaar die u eenvoudig zelf kan plaatsen zonder te boren of te schroeven.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

Vaste raamhor

Inklem raamhor

Een kunststof of aluminium kozijn heeft doorgaans een naar binnen draaiende vleugel en hier kan men een inklemhor plaatsen zonder te schroeven of te boren. De inklemhor is door zijn aluminium profielen met inwendig versterkte hoekverbindingen een duurzame en praktische oplossing. De inklemhor zit klem tussen het rubber van het kozijn en de vleugel. Het kunststof en aluminium raam kan met de aanwezige inklemhor gemakkelijk geopend en gesloten worden omdat er door het rubber nog voldoende speling is.

Voorzet raamhor

Dit is de perfecte oplossing voor ramen waarbij een inklemhor of rollende hor niet mogelijk is. De vaste hor kan aan de buitenzijde tegen het kozijn worden gemonteerd door middel scharnieren.

Vaste raamhor met veerstiften

De vaste hor kan voorzien worden van veerstiften zodat je de vaste hor ook eenvoudig in het kozijn kan plaatsen. De vaste hor is hierdoor eenvoudig te verwijderen. Handig voor als de ramen gewassen moeten worden.

Hordeur

Rolhordeur basic

Deze rolhordeur is geschikt voor een draaideur en schuifpui en monteren wij doorgaans op het kozijn. Door de smalle cassette van 38mm valt de rolhordeur nauwelijks op en zit het gaas in gesloten toestand netjes opgeborgen. Mocht u onverhoopt tegen het gaas aanlopen dan is het openen en het sluiten van de rolhordeur voldoende om het gaas weer terug in de geleider te krijgen. Voor brede deuren en schuifpuien is er ook een dubbele rolhordeur leverbaar.

Vaste hordeur

Een luxe en solide vaste hordeur die staat als een huis! Door de dikke profielen en de inwendige verbindingen is deze vaste hordeur zeer solide en duurzaam. De vast hordeur kan u uitbreiden met een schopplaat waardoor kinderhandjes, honden of katten het horgaas niet kunnen beschadigen. Ideaal!

De vaste hordeur kan ook voorzien worden van een schuifrail systeem zodat deze te monteren is aan een schuifpui.

Plissé hordeur

De plissé hordeur noemen we niet voor niets de plisséfit. Dit nieuwe model plissé hordeur van Unilux wordt geheel op maat voor u gemaakt en door zijn fraai en strak design sluit deze perfect aan op uw kozijn. De lage ondergeleider van slecht 3mm is geen obstakel waar u over kan struikelen.

De plisséfit is zonder extra hulpstukken op of in de dag te plaatsen en leverbaar in vijf standaard RAL kleuren. Ook kan de plisséfit  tegen een meerprijs in iedere RAL kleur voor u worden gemaakt. De plisséfit is leverbaar met een maximale breedte van 1800mm en hoogte van 2900mm. Voor dubbele tuindeuren en brede schuifpuien is er een dubbele plisséfit leverbaar met boven- en ondergeleider uit een geheel!

Rollende raamhor

Raam rolhor

Voor een houten kozijn met naar buiten draaiende vleugel is een raamrolhor aan de binnenzijde een goede keuze. Er is een basis comfort uitvoering en een Super+ uitvoering met gaasopsluiting in de geleider. De cassette heeft een afmeting van slecht 38mm waardoor deze nauwelijks opvalt op het kozijn. Standaard leveren wij de comfort raamrolhor met kantelsluiting. Magneetsluiting is zonder meerprijs ook mogelijk. De raamrolhor Super+ heeft een vergrendeling systeem in de onderlijst en is hierdoor ook  toepasbaar op de aftimmering van een dakraam!

Raam plisséhor

De raam plissé is een goede oplossing indien een vaste of rollende hor niet mogelijk of wenselijk is. De raam plissé is eenvoudig te bedienen en kan je op het kozijn monteren of uit laten voeren als inklemunit in een draai/kiep raam.

Unilux Horren