Opties bij het confectioneren van gordijnen

Bij het confectioneren van gordijnen heb je nog extra mogelijkheden buiten de keuze van het type plooi. Standaard confectioneren we de gordijnen met een dubbele plooi en een onderzoom van 10 centimeter hoog.


Voering

Gevoerde gordijnen hebben veel voordelen.  Ten eerste geeft een voering een luxe uitstraling en is het gordijn extra verduisterend, geluiddempend en isolerend.

Ook beschermd de voering de gordijnstof tegen verkleuring van de zon! Je zou denken dat een gordijn voeren kostbaar is maar de voeringstof is ten opzichte van de gordijnstof niet zo duur en je hebt veel langer plezier van je mooie gordijnen.

 

Happy Lock

AHOH duurzaam vakmanschapHappy lock confectie van A House of Happiness maakt een gordijn uniek en origineel! De lock confectie wordt toegepast in plaats van een onderzoom en zijnaden afwerking. De bovenkant afwerking van het gordijn is wel conform de standaard plooi- of ringenconfectie. Er kan gekozen worden uit 3 kleuren garenafwerking: stoer antraciet grijs, fris wit en vrolijk oranje.

 

Net even anders

Het is mogelijk een borderrand onder- of bovenaan het gordijn te laten zetten. Deze wordt dan met een openvallende dubbele locknaad aangezet. De stof is hierbij enkelvoudig, omdat er anders teveel gewicht aan de naad trekt. De border kan het beste van dezelfde effen stof gemaakt worden, in dezelfde of een andere kleur.

 

 

Kom eens langs in onze showroom en ervaar de mogelijkheden!

Bewaren

Bewaren

Bewaren