Plissé gordijnen

Met een plissé gordijn kiest u voor gebruikersgemak. U kunt de plissé op elke gewenste positie vastzetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer binnendringt. Plissé gordijnen zijn geraffineerd, subtiel en sfeermakers bij uitstek.

Plissé gordijnen hebben een compact ophangsysteem en zijn geschikt voor elk type raam. Zelfs draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk met een plissé bekleden. De stof van een plissé is in smalle plooien gevouwen, die u als een harmonica op of uit elkaar kunt schuiven. Bepaal zelf welk deel van het raam u wilt afschermen en waar inkijk mogelijk is. Het is zelfs mogelijk om de bovenkant van het gordijn te laten zakken (top-down).

De stoffen variëren in transparantie; van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. Plissés zijn geschikt voor elk type raam. U kunt een plissé mooi weg laten werken tussen kozijn, muur of wand (montage ‘in de dag’). Het is ook mogelijk de plissé op het kozijn of de muur te plaatsen (montage ‘op de dag’). Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de diverse bedieningsmogelijkheden en systemen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak of kom langs in onze showroom!

home

Plisse vrijhangend met handgreep
Plisse top down/ bottum up met handgreep
plissegordijn sfeer 1
Plissegordijn standaard
plissegordijn sfeer
Plissegordijn standaard