Raamdecoratie

Bepaal de sfeer, lichtinval en stijl van je interieur met onze uitgebreide collectie raamdecoratie! Wij bieden  je een ruime keuze aan gordijnen, horizontale jaloezieën, rolgordijnen en plissé gordijnen.

Met raamdecoratie worden alle producten bedoeld die, op de een of andere manier, ramen verfraaien of voor afscheidingen zorgen. We hebben het dan over een keur aan producten, zoals gordijnen (vitrages, inbetweens en overgordijnen), maar ook vouwgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en plissé. Raamdecoratie is heel bepalend voor de sfeer en stijl van een ruimte. Naast sfeer en stijl is ook de functie die raamdecoratie moet hebben, belangrijk bij het maken van je juiste keuze. Zo kan raamdecoratie dienen als privacybescherming, energiebesparing, licht tempering, afscheiding of puur als decoratie.

Kies je eigen stijl

Schuurmans Buitenleven heeft een ruime keuze aan gordijnsoorten, met elk een eigen functie. Onze gordijnen zijn van het merk A House of Happiness. Omdat we gekozen hebben voor 6 verschillende stijlen in onze collectie, is er voor ieder wat wils. Van rijke kleuren tot neutrale tinten, van speelse dessins tot rustige eenvoud. Met gordijnen creëer je een warm, intiem interieur. De gordijnen van A House of Happiness worden altijd op maat gemaakt door onze leverancier. Daardoor is het bij een groot deel van onze stoffencollectie mogelijk om vouwgordijnen, paneelgordijnen of kussens te laten maken in dezelfde of bijpassende stof.

Naast gordijnen, bieden we je ook een ruim assortiment aan jaloezieën. Horizontale aluminium jaloezieën zijn praktisch en weren hinderlijk (zon)licht. Ook zorgen ze voor privacy en bovendien zijn ze eenvoudig schoon te houden. Aluminium jaloezieën bestaan al heel lang, maar door leuke nieuwe details zoals gekleurde ladderbanden, verschillende ophangsystemen en verschillende lamelbreedtes zijn ze ook eigentijds. We adviseren je graag over de nieuwste trends. Naast aluminium, zie je ook steeds meer horizontale houten jaloezieën in interieurs. Een houten jaloezie heeft dezelfde voordelen als een aluminium jaloezie, maar geeft een warmere uitstraling. De houten jaloezie is wat minder geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

Voor een wat strakkere look, heeft Schuurmans Buitenleven een  mooie collectie rolgordijnen en plissés. Een rolgordijn creëert rust en eenvoud, terwijl een plissé naast zijn subtiele eigenschap ook een echte sfeermaker is. Het voordeel van rolgordijnen en plissé gordijnen is dat ze op bijna elk raam te bevestigen zijn. Bovendien zijn ze veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

Wij geven je graag advies in onze showroom of aan huis, zodat je direct kunt bekijken welke kleur het beste bij je interieur past.

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie raamdecoratie?

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

Bewaren