Raamhor

Niets is zo vervelend als vliegen en muggen die jou en je kinderen uit je welverdiende nachtrust houden. Je kan het raam natuurlijk dichthouden maar dan heb je weer geen frisse lucht. Wij hebben voor ieder raamtype een passende oplossing.

Er zijn verschillende raamtype met naar binnen- of naar buitendraaiende vleugels. Ook het materiaal van het kozijn is bepalend voor de de juiste keuze.

Raamrolhor

Voor een houten kozijn met naar buiten draaiende vleugel is een raamrolhor aan de binnenzijde een goede keuze.Er is een basic uitvoering en een Super+ uitvoering met gaasopsluiting in de geleider. De cassette heeft een afmeting van slecht 38mm waardoor deze nauwelijks opvalt op het kozijn. Standaard levert Schuurmans Buitenleven de raamrolhor met kantelsluiting. Magneetsluiting is zonder meerprijs ook mogelijk. De raamrolhor Super+ is tevens toepasbaar op een dakraam!

Inklemhor

Een kunststof of aluminium kozijn heeft doorgaans een naar binnen draaiende vleugel en hier kan men een inklemhor plaatsen zonder te schroeven of te boren. De inklemhor is door zijn aluminium profielen met inwendig versterkte hoekverbindingen een duurzame en praktische oplossing. De inklemhor zit klem tussen het rubber van het kozijn en de vleugel. Het kunststof en aluminium raam kan met de aanwezige inklemhor gemakkelijk geopend en gesloten worden omdat er door het rubber nog voldoende speling is.

Raamplissé combo unit

Dit is de perfecte oplossing voor verduistering en insectenwering in een aluminium frame voor uw dakraam en lichtkoepel. Het systeem sluit in het midden perfect af door middel van een magneetband.
Degene die van 100% verduistering wensen moeten er wel rekening mee houden dat er een minimaal lichtinval is tussen de zijgeleiders en perforatiegaatjes in het plissé doek.

De maximale breedte is 1400mm en maximale hoogte is 2000mm. Let op! Bij een hoogte boven de 1200mm past het pakket niet in zijn geheel in de cassette.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

raamhor basic
Raamhor Basic
inklemhor
Inklemhor
Unilux combi unit
Unilux combi unit