Repelakker

In het dorpje Zeeland (gem. landerd NB) waar Schuurmans Buitenleven gevestigd is, het prachtige project Repelakker. Een groen gebied voor jong en oud waar wij van Schuurmans Buitenleven enorm trots op zijn.  Waarin de mogelijkheden oneindig zijn. Wij als woninginrichting graag ons steentje bijdrage in het meedenken en realiseren van uw droomplek.

Uw nieuwe huis uw thuis maken

Wij voorzien u graag van advies, welke producten u het beste kunt gebruiken binnen uw eigen budget. Als Schuurmans Buitenleven zijn wij op de hoogte van de laatste woontrends en ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een assortiment aan van Gordijnen, Raamdecoratie, Insectenwering, Vloeren en Zonwering. Samen bekijken we in onze showroom de mogelijkheden en kunnen u voorzien van een vrijblijvend voorstel hiervan. Hierin luisteren wij graag naar uw wensen. Het zal u verassen welke mogelijkheden wij u bieden voor uw nieuwe woning in de Repelakker.

Gratis Tip!

Wanneer u een kijkdag heeft bent u in de mogelijkheid om ons uit te nodigen. Dit om uw situatie ter plaatsen kunnen bekijken en te adviseren. Niet alleen fijn maar ook heel praktisch. Wij zijn dan namelijk in staat om direct ook een meting uit te voeren. Waardoor u een zeer nauwkeurige offerte kunt verwachten, voordat u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt. U heeft dan al veel beter in kaart wat u kunt verwachten aan kosten en werkzaamheden. Daarnaast is het natuurlijk vaak zo, dat dit ook uw eerste indruk is van uw nieuwe woning en u misschien de woning anders bekijkt dan dat wij dat doen i.v.m. ons vakgebied.

Diverse projecten

Repelakker heeft diverse fases, waarin ieder project zijn eigen benadering heeft. Zo is momenteel project “Nieuwe oogst Repelakker” in volle gang en inmiddels volledig verkocht. De werkzaamheden gaan voorspoedig. Wellicht worden de eerste woningen dit jaar nog opgeleverd. Voor je het weet is er dus ook een kijkdag om de eerste keer in uw nieuwe woning uw eerste indruk op te doen.

Binnenkort zal ook het nieuwe project in de Repelakker ‘Mooi wonen Repelakker’ starten in gemeente Landerd te Zeeland. De eerste informatie over dit project vindt u onderstaand middels de link.

Mooi Wonen Repelakker – Zeeland (N.Br.)