Rolluiken

Uw huis is dé plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam.

Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten. Hierdoor bespaart u energie!

Onze merken

Schuurmans Buitenleven heeft meerdere leveranciers en heeft daardoor een ruim assortiment en voor ieder budget en situatie een passend rolluik. Wij leveren rolluiken van het merk PWS en Heroal.

Het uiterlijk van een rolluik kan u zelf bepalen door de vele standaard kleuren van de lamellen te combineren met de ruime keus aan standaardkleuren van de bovenbak en geleiders. De bovenbak leveren wij standaard met een vierkant-afgeschuinde kap. Ook is het mogelijk om het rolluik uit te voeren met een half-ronde of ronde bovenbak.

Een rolluik is zowel handbediend als elektrisch uit te voeren. Een handbediend rolluik kan uitgevoerd worden met een band- of koordopwinder. Handbediening is met name geschikt voor kleine raampartijen.

Elektrische bediening

Voor grote raampartijen adviseren wij u het rolluik elektrisch uit te voeren. Wij leveren onze rolluiken met buismotoren van Somfy en Dooya. Op beide motoren heeft u 5 jaar fabrieksgarantie!

De motoren kan u bedienen met een schakelaar of handzender. Wij bieden u een ruim assortiment aan handzenders en tijdschakelaars. Ook is het mogelijk om met het Somfy huisautomatisering Tahoma systeem uw rolluik en zonwering op afstand te bedienen met uw tablet of smartphone.

Welk type rolluik?

De rolluiken onderscheiden zich met name door de afmeting en dikte van de lamel en de mate van de schuimvulling. Hoe groter de raampartij hoe dikker de lamel moet zijn.

Wij hebben voor ieder budget een passend rolluik. Van standaard aluminium rolluik tot stalen veiligheid rolluik. Wij geven u graag advies wat het beste bij u woning past.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home