Bijsterhuizen 1102G34 | 6546 AS Nijmegen

Telefonisch bereikbaar: maandag tot vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

Rolluiken kopen

HOME / rolluiken

Rolluiken kopen

Uw huis is dé plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam.

Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten. Hierdoor bespaart u energie!

Onze merken

Schuurmans rolluiken en raamdecoratie heeft  een ruim assortiment en voor ieder budget en situatie een passend rolluik. Wij leveren rolluiken van het merk Alutech en Heroal.

Het uiterlijk van een rolluik kan u zelf bepalen door de vele standaard kleuren van de lamellen te combineren met de ruime keus aan standaardkleuren van de bovenbak en geleiders. De bovenbak leveren wij standaard met een vierkant-afgeschuinde kap. Ook is het mogelijk om het rolluik uit te voeren met een half-ronde of ronde bovenbak.

Een rolluik is zowel handbediend als elektrisch uit te voeren. 

Welke bediening?

Handbediening

Een handbediend rolluik kan uitgevoerd worden met een band- of koordopwinder. Handbediening is met name geschikt voor kleine raampartijen.

Elektrische bediening

Voor grote raampartijen adviseren wij u het rolluik elektrisch uit te voeren. Wij leveren onze rolluiken met buismotoren van Somfy en Faher. Op beide motoren heeft u 5 jaar fabrieksgarantie!

De motoren kan u bedienen met een schakelaar, handzender of demotica systeem. Wij bieden u een ruim assortiment aan handzenders en tijdschakelaars. Ook is het mogelijk om met het Somfy huisautomatisering Tahoma systeem uw rolluik en zonwering op afstand te bedienen met uw tablet of smartphone.

Electrische bediening op zonne-energie

Deze rolluiken werken dankzij een buismotor voorzien van een ingebouwde accu.  Met een volle accu kan het rolluik tot wel honderd keer op en neer!
Het zonnepaneel die links of rechts op de voorlijst is gemonteerd laad de accu duurzaam op. Ook bij alleen daglicht, oost – of westzijde van de woning. Rolluiken voorzien van dit zonne-energie systeem zijn duurzaam, draadloos en je draagt een steentje bij aan een beter milieu!

Welk type rolluik?

De rolluiken onderscheiden zich met name door de afmeting en dikte van de lamel en de mate van de schuimvulling. Hoe groter de raampartij hoe dikker de lamel moet zijn.

Wij hebben voor ieder budget een passend rolluik. Van standaard aluminium rolluik tot stalen veiligheid rolluik. Wij geven u graag advies wat het beste bij u woning past.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

Alutech Rolluiken

Sunshade – Expert is een leverancier van Alutech rolluik systemen en is gevestigd in Polen. Een snelgroeiende leverancier en gespecialiseerd in het leveren van opbouw en inbouw rolluiken, het bedrijf wordt erg gewaardeerd op de Nederlandse markt door de hoge kwaliteit. De rolluiken die het bedrijf levert, zijn gemaakt van sterk, niet corrosief materiaal. Dat zorgt ervoor dat de rolluiken bestand zijn tegen onze Nederlandse weersinvloeden. Sunshade – Experts biedt je een ruim assortiment rolluiken met meer dan 20 basis kleuren en unieke houtnerf print.

Alutech AR39

Deze lamel met een dikte van 8,5mm past tot een hoogte van 1600mm in een bovenbak van 137mm! Het pantser heeft een gewicht van 2,8kg per vierkante meter. Dit rolluik is uitvoerbaar tot een maximale oppervlakte van 6m². Met name geschikt voor kleine raampartijen.

Alutech AR40

Deze lamel heeft een dikte van 9mm en het pantser heeft een gewicht van 3,4mm. Dit rolluik is zeer geschikt voor grote raampartijen of op bijvoorbeeld een dakkapel vanwege de windbelasting.

Uiteraard is het assortiment uitgebreider dan bovenstaande selectie. Wij geven u graag een passend advies voor uw woning.

Heroal rolluiken

Heroal behoort tot de Europese top van leveranciers van rolluiken. Door gebruik te maken van hoogwaardige aluminium grondstoffen en het bieden van een compleet productassortiment zet Heroal een kwaliteit rolluik op de markt. Dit rolluik staat garant voor een lange levensduur!

Heroal RS37

Deze lamel met een dikte van 8mm past tot een hoogte van 1300mm in een bovenbak van 137mm! Het pantser heeft een gewicht van 3,5kg per vierkante meter. Dit rolluik is uitvoerbaar tot een maximale oppervlakte van 6,2m². Met name geschikt voor kleine raampartijen.

Heroal RS41

Deze lamel heeft een dikte van 8,5mm en het pantser heeft een gewicht van 4,5kg per m². Dit is een rolluik met een goede prijs/ kwaliteit verhouding en met name geschikt voor raampartijen tot 7m².

Heroal RS38

Deze lamel heeft een dikte van 9mm en het pantser heeft een gewicht van 4,5 kg per m². Dit rolluik is zeer geschikt voor grote raampartijen tot een maximum breedte van 3700mm of hoogte van 3800mm. Uitvoerbaar tot een maximale oppervlakte van 8m².

Bovenstaande rolluiken zijn de meest verkochte uitvoeringen. Uiteraard is het assortiment uitgebreider dan bovenstaande selectie. Wij geven u graag een passend advies voor uw woning.

alutech Rolpoort

Een rolpoort is een groot rolluik en een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagepoort.

Rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen en kunnen ze niet opgetild worden. Rolpoorten worden elektrisch bediend. Een sterke motor doet het zware werk voor u. Rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter.

De rolpoorten zijn fraai van vorm en verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!