Schaduwdoek

Creëer met een schaduwdoek van Nesling een heerlijke schaduwrijke plek voor u en uw kinderen. De schaduwdoeken van Nesling zijn verkrijgbaar in verschillende standaard afmetingen en kleuren. Ook kan een schaduwdoek voor u op maat worden gemaakt.

Coolfit schaduwdoek

De Nesling Coolfit schaduwdoeken zijn gemaakt van sterk HDPE stof met een UV filter die maar liefst tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Zeer functioneel dus maar misschien net zo belangrijk: je creëert een gezellige en decoratieve plek in je tuin!

Coolfit harmonicadoek

Het Nesling Coolfit schaduwdoek kan u horizontaal tussen een muur of pergola spannen. Het doek is gemaakt van een zeer sterk HDPE materiaal en biedt tot 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen.
Dit doek wordt geleverd inclusief een bevestiging- en katrollenset. Het doek is eenvoudig te reinigen en is schimmelwerend.

Dreamseal schaduwdoek

De Nesling dreamseal schaduwdoek is waterdicht en gemaakt van een fijn polyester weefsel. U kan hierdoor ook met een kleine regenbui nog lekker buiten zitten. Het doek dient wel men 30 graden op afschot te plaatsen voor een goede afvoer van het water.

Nesling kwaliteit

Nesling levert kwaliteit. Dat merk je niet alleen aan het stevige geweven polyester (280 gr/m2 geweven HDPE stof) maar dat zie je ook aan de afwerking van de doeken. Schuurmans Buitenleven installeert de schaduwdoeken uitsluitend met RVS bevestigingsmaterialen van AISI 316 kwaliteit. Dit staat voor de hoogste kwaliteit RVS die in de markt verkrijgbaar is. U heeft maar liefst 5 jaar garantie!

Bevestigingssysteem

Schuurmans Buitenleven heeft verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van het schaduwdoek. U heeft de keuze uit muurbevestiging, houten palen, houten pergola, metalen palen (verzinkt en gecoat) en gegalvaniseerde palen. De palen worden stevig in de grond verankert met beton.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

Coolfit chaduwdoek driehoek zand 2 x
Coolfit schaduwdoek
Dreamsail schaduwdoek tussen palen
Dreamseal schaduwdoek
Harmonica schaduwdoek grijs pergola systeem
Harmonica schaduwdoek met houten pergola