Veranda’s

Met een veranda of terrasoverkapping geniet u nog langer van het ware buitenleven. U kunt zowel in het voorjaar als in het najaar nog langer genieten van de zon en met een bui zit u lekker droog. Ook blijven uw meubels beschermd tegen weersinvloeden. Denk aan de fijne momenten die u kunt beleven, zoals buiten ontbijten met uw gezin of borrelen met vrienden!

Aluminium overkapping

Onze overkappingen zijn gemaakt van een aluminium constructie en worden voor u in de gewenste maat gemaakt. Maak vervolgens uw overkapping compleet naar eigen wens. Kies bijvoorbeeld voor geïntegreerde verlichting, zonwering en/of handige afstandsbedieningen. Of sluit de terrasoverkapping af met een Ritz-screen, glaswand of een schuifpui. Zo ontstaat een complete tuinkamer, waar u heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Deponti overkapping

Schuurmans Buitenleven levert u overkappingen van het merk Deponti. De overkappingen van Deponti zijn modulair en er zijn diverse uitvoeringen mogelijk. Een moderne of klassieke voorlijst, ronde of vierkante staanders. U heeft de keus! Nieuwsgierig geworden nar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

Deponti Bosco terrasoverkapping
Deponti Bosco terrasoverkapping

Bewaren