Vloeren

Voor diverse doeleinde hebben wij vloeren in ons assortiment. Op zoek naar een gebruiksvriendelijke onderhoudsarme vloer? Dan hebben wij een prachtig assortiment PVC vloeren. Of toch op zoek naar een comfortabele vloer. Heerlijk aan de voeten voor op de trap, slaapkamer of prachtig carpet op maat daarvoor hebben wij een prachtige collectie tapijten.

PVC vloeren

We hebben het al gezegd maar in ons enthousiasme nog even de voordelen op een rij. Een PVC vloer ideaal in het huishouden doordat de vloer enorm gebruiksvriendelijk is en onderhoudsarm. Dat gezegd hebbende zijn er meer voordelen aan de vloer het is een ideaal product om je woning te renoveren. Wanneer je een tegelvloer hebt met vloerverwarming is het, namelijk een perfect product om dit over een bestaande vloer heen te plaatsen en wel gebruik te kunnen maken van je vloerverwarming. Hierdoor bespaar je breek werkzaamheden. Zoals we net al zeiden in combinatie met vloerverwarming een zeer goede geleider.  Lees meer over de voor en nadelen van PVC vloeren. Met de prachtige prints welke tegenwoordig beschikbaar zijn zowel in hout look als tegel is er bijna altijd wel voor ieder wat wils.

Tapijt

Comfort, akoestiek, warmte zomaar een paar woorden die bij ons opkomen wanneer wij aan tapijt denken. Voor vele toepassingen te gebruiken, een prachtige traploper, een leuk carpet in de woonkamer of heerlijk de bovenverdieping op de slaapkamers bekleden met tapijt. Naast dat tapijt gestofzuigd dient te worden zijn er ook tapijten welke bleek bestendig zijn wat wil zeggen wanneer er diepgaande vlekken zijn deze gereinigd kunnen worden met Chloor.  Lees meer over de verschillende tapijten.

Schuurmans

Bij Schuurmans ben je aan het juiste adres om je complete woning te kunnen stofferen. Een prachtig gordijn of jaloezie in combinatie met een van de pvc vloeren met een mooi carpet alles is verkrijgbaar bij ons. Naast dat het verkrijgbaar is voorzien we je ook van ons advies en op aanvraag geven wij een kleuradvies aan huis.