Zonneschermen

Met een zonnescherm creëert u buiten een gezellig terras en blijft de woning binnen lekker koel. Bovendien blijft het tijdens een heerlijke zomeravond langer warm door de beschutting van het zonnescherm.

Zonneschermen kan men onderverdelen in 3 verschillend type. Een open systeem, het semi-cassettescherm en het cassettescherm. De eerste is het meest Basic. De stof is in gesloten toestand aan de onder- en bovenzijde nog zichtbaar. Bij het semi-cassette zonnescherm is de stof in gesloten toestand enkel aan de onderzijde zichtbaar. Het cassettescherm beschermt de stof compleet tegen vuil en weersinvloeden.

Een zonnescherm kan handbediend uitgevoerd worden maar voor optimaal comfort is een elektromotor aan te bevelen. Het zonnescherm is dan te bedienen met een opbouwschakelaar of afstandsbediening. Ook kan het zonnescherm uitgevoerd worden met een zon- wind automaat zodat het zonnescherm automatisch uit gaat als de zon gaat schijnen of sluit bij harde wind. Met de Somfy Tahoma box kun je met je smartphone of tablet het zonnescherm ook op afstand bedienen.

De kleur van uw zonnescherm is minstens zo belangrijk als de praktische eigenschappen. De omkasting van het zonnescherm is te verkrijgen in diverse standaard kleuren en structuur lakken. Benieuwd naar onze uitgebreide collectie doeken en zonneschermen?

Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak!

home

Capri zonnescherm antraciet
Capri zonnescherm antraciet structuurlak
Capri zonnescherm ivoor
Capri zonnescherm ivoor
Capri zonnescherm cassette
Capri zonnescherm cassette

Bewaren